Καλωσόρισμα στο ευ ζην του ταξιδεύειν

Ως ταξιδευτής έχεις στο DNA σου την έννοια της αναχώρησης και την ίδια στιγμή την ιδιόμορφη σκέψη της επιστροφής. Σε τόπους και ανθρώπους που ξεχώρισαν αλλά και στον αρχικό προορισμό για τα σχέδια του επόμενου ταξιδιού. Ως συνέχεια αυτού που βιώνεις, οι στοχασμοί για νέους τόπους και η διάθεση εναλλαγής δίνουν δικαίωση στην ύπαρξή σου. Μια ευέλικτη έννοια ταυτότητας με βάση τα μέρη που σε έλκουν και όσα έχουν να σου πουν.

Εδώ δεν περιμένεις να επιβεβαιώσεις όσα απλά έχεις ακούσει, μάθει, διαβάσει. Έχεις ήδη ξεκινήσει το ταξίδι με την προσμονή ότι θα τα δεις κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Και κάθε συνταξιδευτής έχει ως οδηγό μόνο τη διακειμενικότητα και την ευδαιμονία στο πνεύμα της ανακάλυψης. Ευγενείς αναζητήσεις στους ορίζοντες της εκλεπτυσμένης εκδοχής της πραγματικότητας δίνουν ζωντάνια και συνάφεια τις καθημερινές στιγμές, κατανοώντας καθετί ωραίο, κομψό, αξιοθαύμαστο. Και στο επόμενο ταξίδι συνθέτεις τα κομμάτια του Puzzle των 4Ps: Priceless Places & People Perspectives – Προτάσεις Προορισμοί Πρωταγωνιστές & Προοπτικές

Σημασία δεν έχει η αφορμή του ταξιδιού αλλά η προσδοκία της αναχώρησης. Είναι η “Πρόσκληση στο Ταξίδι”, όπως περιγράφει ο Baudelaire:

“là, tout n’est qu’ordre et beauté,
luxe, calme et volupté”
[…]
“εκεί που επικρατούν σειρά και ομορφιά,
πολυτέλεια, γαλήνη και ευχαρίστηση”

Αισθάνεσαι πολίτης του κόσμου και ακούς τη “φωνή του ταξιδευτή”….
Καλώς όρισες στο the voyager voice!
your world sophisticated travel map

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.