Βραβεία & δια-κρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2016

P1_greyGreek Hospitality Awards 2016: μια ακόμα βραδιά αφιερωμένη στις καλές πρακτικές του ελληνικού τουρισμού στις αρχές της καλοκαιρινής σεζόν. Το the voyager voice θα βρίσκεται εκεί, συμμετέχοντας στην κριτική επιτροπή, επιβραβεύοντας την ελληνική φιλοξενία και φιλοδοξώντας να συμπαρασύρει στο πνεύμα της αριστείας όλους όσους αποδεικνύουν καθημερινά ότι το πλεονέκτημα της χώρας βρίσκεται στη γνώση και στο ταλέντο των ανθρώπων της, στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορούν να συν-δημιουργήσουν ξεχωριστή αξία με και για τον πελάτη/επισκέπτη.tvv-GRhospitalityAwards1Τα Greek Hospitality Awards διοργανώνει η ETHOS AWARDS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 22.04.2016 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου. Τα βραβεία διεξάγονται σε συνδιοργάνωση με τη ΔΕΘ Helexpo και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν το κορυφαίο βραβείο: “Top Greek Hotel 2016” και 4 βασικές κατηγορίες:

  1. Best Greek Hotels
  2. Best Greek Resorts
  3. Best Greek Hotel & Resort Facilities
  4. Special Awards

Επιπλέον, θα απονεμηθούν 3 τιμητικές διακρίσεις:

  • Greek Hospitality Leader
  • Greek Hospitality Rising Star
  • Best Hotel Developer

Τέλος, νέα βραβεία για τους νικητές της φετινής διοργάνωσης είναι τα εξής: Best Green Hotel, Best Green Resort,  Best Medical Friendly Hotel & Resort, Best Accessibility Hotel & Resort, Best Hotel Supplier, Best Hotel Amenities Supplier, Best Hotel Technology Supplier, Best Tour Operator, Best Specialist Tour Operator, Best Online Tour Operator και Best Villas & Holiday Homes.

Σύγχρονοι πρεσβευτές με benchmarking διαθέσεις δημιουργούν νέες αναμνήσεις για τους επισκέπτες και διαμορφώνουν ελληνικές εμπειρίες για sophisticated διακρίσεις στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη.

Εξάλλου, η μαγεία του κλάδου βρίσκεται στην εξωστρέφεια που τον διακατέχει, από τη φύση του, αλλά και στη δυνατότητα εξαγωγής της καλύτερης made in Greece εκδοχής “επί τόπου”.

Καλή επιτυχία σε όλους!

tvv-GRhospitalityAwards2

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.